Σκοπός του blog αυτoύ είναι να προβάλουμε: Χρήσιμες καλές ιδέες Νέα για θέση εργασίας Kαλά νέα Πληροφορίες για μια προσφορά Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές. (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα-παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε) Μια καλή ιδέα για διασκέδαση Μια καλή πρόταση για εκδρομή
Aυτό το blog είναι μια ιδέα του Αλέξανδρου Γιατζίδη mail:ayiatzides@medlab.gr
.

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Φεστιβάλ με πρωταγωνιστή την ολόφρεσκια φράουλα


Αύριο στις 11:00 π.μ. - 08 Μάιος στις 11:00 μ.μ.

Τοποθεσία
ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL
Πανεπιστημίου 52
Αθήνα

Δημιουργήθηκε από:
Περισσότερες πληροφορίες
«Σαν φράουλα γλυκιά»… Διαθέτει το χρώμα του πάθους, γλυκιά διαπεραστική γεύση, άγρια ζουμερή ομορφιά και παραπέμπει συνειρμικά σε απολαυστικές στιγμές...

Το Ξενοδοχείο Τιτάνια, στην καρδιά της Αθήνας, προσκαλεί όσους βρίσκονται στην πόλη από τις 26 Απριλίου έως και τις 8 Μαΐου 2011 να απολαύσουν γνωστές και άγνωστες λιχουδιές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βασισμένες στην ξεχωριστή γεύση και το σαγηνευτικό άρωμα της φράουλας.

Το TITANIA OLIVE GARDEN και η LA BRASSERIE παρουσιάζουν μοναδικές συνταγές, από ένα γλύκισμα έως και ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο, όπου η φράουλα κάνει αισθητή την παρουσία της... παίζοντας με τις αισθήσεις σας.

Για όσους γνωρίζουν την φράουλα μόνο ως επιδόρπιο, θα εντυπωσιαστούν με μία σαλάτα μαριναρισμένου σολομού με φράουλες και δυόσμο, φύλλα από σπανάκι και γλυκόξινη σάλτσα φράουλας. Οι ταλιατέλες με φράουλες, καπνιστό κοτόπουλο και ρόκα και το γεμιστό κοτόπουλο με μαρμελάδα φράουλας, γραβιέρα Τήνου και μυρώνια, είναι ένα μικρό δείγμα της φαντασίας των σεφ του Ξενοδοχείου που έχουν εκπονήσει πλήρη μενού που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Για αυτούς που θα επισκεφτούν το Φεστιβάλ Φράουλας και θέλουν να κρατήσουν ζωντανή για πάντα τη μοναδική τους εμπειρία, οι σεφ αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, καθώς θα λάβουν τις αναλυτικές συνταγές των πιάτων που θα δοκιμάσουν!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 33 26 000

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
 
Cheap Web Hosting