Σκοπός του blog αυτoύ είναι να προβάλουμε: Χρήσιμες καλές ιδέες Νέα για θέση εργασίας Kαλά νέα Πληροφορίες για μια προσφορά Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές. (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα-παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε) Μια καλή ιδέα για διασκέδαση Μια καλή πρόταση για εκδρομή
Aυτό το blog είναι μια ιδέα του Αλέξανδρου Γιατζίδη mail:ayiatzides@medlab.gr
.

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΦΥΤΟ-ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

ΦΥΤΟ-ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ
Η εμμηνόπαυση είναι μία αναπόφευκτη περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας. Οι αλλαγές στα ορμονικά επίπεδα αλλάζουν την ψυχολογία, τις σωματικές λειτουργίες αλλά και την όψη του δέρματος. Το δέρμα εμφανίζεται πιο ξηρό, οι ρυτίδες πιο έντονες, παρουσιάζονται δυσχρωμίες και μειώνεται η ελαστικότητά του. Αυτό ισχύει και για το σώμα, όπου επιπλέον τα ποσοστά λίπους αυξάνονται, κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ εμφανίζονται περισσότερες ραγάδες και ευρυαγγείες. Τα παραπάνω προβλήματα έχουν καθαρά ορμονική προέλευση οπότε μόνο η ορμονική αντιμετώπισή τους είναι αποτελεσματική.

Τη λύση στα δερματικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, και όχι μόνο, έκανε διάσημη η Samantha Jones στην ταινία SEX AND THE CITY 2. Η εμμονή της πρωταγωνίστριας με τις κρέμες και τα συμπληρώματα διατροφής από άγριο γιαμ έχει επιστημονική βάση. Το άγριο γιαμ, ιθαγενές φυτό του Μεξικό, είναι πλούσιο στην φυτο-ορμόνη διοσγενίνη. Η φυτο-ορμόνη αυτή έχει παρόμοια μοριακή δομή με τις ανθρώπινες ορμόνες, με αποτέλεσμα την βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού. Σα θεραπεία προσώπου ή σώματος έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στα παραπάνω δερματικά προβλήματα, ενώ όταν ληφθεί σε μορφή κάψουλας ή patch βοηθά συνολικά, βελτιώνοντας και προβλήματα όπως η οστεοπόρωση, οι αγγειοκινητικές διαταραχές, η νευρικότητα κ.α. 

Όλα τα παραπάνω εδώ και χρόνια γνωρίζει ο γαλλικός οίκος ιατρικής αισθητικής ERICSON LABORATOIRE, που ανέπτυξε μία πλήρη γκάμα προϊόντων τα οποία βασίζονται στο άγριο γιαμ και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επαγγελματικές θεραπείες προσώπου και σώματος, προϊόντα για χρήση στο σπίτι αλλά και συμπληρώματα διατροφής βοηθούν τον οργανισμό να ανακτήσει την ορμονική του ισορροπία και προσφέρουν βελτιωμένη όψη στο δέρμα και σε όλο το σώμα.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ MEDISPA ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ SAMANTHA ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ SEX AND THE CITY 2!!
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ:
36 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ (ΑΠΟ 105 ΕΥΡΩ).

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ 210 6815637
(Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 07/02/11)

Cleopatra Zoumbour-Li Πρέπει να σημειώσουμε και να τονίσουμε ότι η διαδικασία της εμμηνόπαυσης ξεκινά περίπου 5 χρόνια πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα αυτής. Οπότε από την ηλικία των 45 ετών (με βάση το ότι η φυσιολογική ηλικία εμμηνόπαυσης είναι τα 50 έτη) η θεραπεία αυτή είναι απαραίτητη και ως πρόληψη.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
 
Cheap Web Hosting