Σκοπός του blog αυτoύ είναι να προβάλουμε: Χρήσιμες καλές ιδέες Νέα για θέση εργασίας Kαλά νέα Πληροφορίες για μια προσφορά Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές. (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα-παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε) Μια καλή ιδέα για διασκέδαση Μια καλή πρόταση για εκδρομή
Aυτό το blog είναι μια ιδέα του Αλέξανδρου Γιατζίδη mail:ayiatzides@medlab.gr
.

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ 26/1/2011


  • Διεύθυνση εκδήλωσης στο facebook:


    Στο πλαίσιο του κοινωνικού του εργου, το MEDLAB IATΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, οργανώνει έλεγχο χοληστερίνης στις 19/1/2011 στα ιατρεία του. Η εξέταση θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ στουs φίλους και φίλες του facebook.


    Τοποθεσία: AΘΗΝΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤ, ΗΡΟΔΟΤΟΥ 31, τηλ 210 8053176, 210 6143114


    Φίλοι μου,
    Είχαμε 48 άτομα που προσήλθαν στο MEDLAB IATΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ για την εξέταση της χοληστερίνης. Αυτό μας χαροποιεί και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και για άλλες σημαντικές εξετάσεις.
    Υπήρξαν φίλοι μας που λόγο της απεργίας των συγκοινωνιών και κυρίως του κλειστού ηλεκτρικού σταθμού του ΚΑΤ που έχουμε μπροστά μας λόγο επισκευών μας παρακάλεσαν αν γίνεται να δώσουμε μία ακόμα μέρα.
    Ετσι δίνουμε άλλη μία μέρα. Την Τετάρτη 26/1/2011.







    Φίλοι μου,
    Είχαμε 48 άτομα που προσήλθαν στο MEDLAB IATΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ για την εξέταση της χοληστερίνης. Αυτό μας χαροποιεί και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και για άλλες σημαντικές εξετάσεις.
    Υπήρξαν φίλοι μας που λόγο της απεργίας των συγκοινωνιών και κυρίως του κλειστού ηλεκτρικού σταθμού του ΚΑΤ που έχουμε μπροστά μας λόγο επισκευών μας παρακάλεσαν αν γίνεται να δώσουμε μία ακόμα μέρα.
    Ετσι δίνουμε άλλη μία μέρα. Την Τετάρτη 26/1/2011.

    kaliidea.blogspot.com
    Σκοπός του blog αυτoύ είναι να προβάλουμε: Χρήσιμες καλές ιδέες Νέα για θέση εργασίας Kαλά νέα Πληροφορίες για μια προσφορά Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές. (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα-παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε) Μια καλή ιδέα για διασκέδαση Μια καλή πρόταση για εκ


    • Αυτό αρέσει στους Rania VasilatouΘένα ΔιμελλήΜιλιάδη Αναστασία και σε 4 άλλοι.

      • Θένα Διμελλή ευγενικο, ανθρωπινο και συγκινητικο εκ μερους σας κυριε γιατζιδη....
        αυτη η πραξη θα βοηθησει και ατομα που βρισκονται σε δυσχερη οικονομικη θεση και θεωρουν την υγεια πολυτελεια.......

        Πριν από 45 λεπτά · 






  • ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
    ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ;

    Πότε η χοληστερίνη είναι επικίνδυνη;
    Η χοληστερόλη αρχίζει να γίνεται επικίνδυνηόταν κυκλοφορεί στο αίμα μας σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από αυτήν που χρειαζόμαστε. Τότε η χοληστερίνη που περισσεύει, και η οποία δεν είναι απαραίτητη στον οργανισμό, μπορεί να εναποτεθεί σε διάφορα σημεία του τοιχώματος των αρτηριών προκαλώντας προοδευτικά στένωση του αυλού τους, και αρτηριοσκλήρυνση με τις επιπτώσεις της: έμφραγμα, εγκεφαλικό, ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, στενώσεις των καρωτίδων, απόφραξη των αρτηριών των κάτω άκρων, καρδιακή ανεπάρκεια κ.λπ.
    Έρευνες έχουν δείξει κατ’ επανάληψη ότι οι άνθρωποι με υψηλά επίπεδα χοληστερίνης είναι πιθανότερο να πάθουν καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά και άλλες παθήσεις των αγγείων συγκριτικά με τους υπόλοιπους.
    Αυτή η κίτρινη λιπαρή ουσία που θα εναποτεθεί στο τοίχωμα των αρτηριών λέγεται αθήρωμα και η πλάκα χοληστερίνης που θα δημιουργηθεί εκεί, αθηρωματική πλάκα. Αν δεν πάρουμε φάρμακα (τις στατίνες) ή αν δεν βελτιώσουμε τους παράγοντες κινδύνου, η πλάκα αυτή θα ραγεί και είτε ένα μέρος της θα αποκολληθεί και θα αποφράξει κάποια αρτηρία (στην καρδιά ή στον εγκέφαλο) είτε θα προκαλέσει τον επιτόπιο σχηματισμό θρόμβου και των σχετικά γρήγορη απόφραξη της ίδιας της αρτηρίας

    Από: Medlab Ιατρικο Ινστιτουτοhttp://www.facebook.com/alex.yiatzides#!/event.php?eid=183813301637257

    Alex Yiatzides B Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ MEIΩΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΛΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ

    ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
    H πιθανότητα ανάπτυξης της νόσου Αλτσχάιμερ είναι χαμηλότερη σε ενήλικες με υψηλά επίπεδα της HDL χοληστερόλης

    Τα επίπεδα υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνης χοληστερόλη(HDL-C)> 55 mg / dL σε ηλικιωμένους ενήλικες συσχετίστηκαν με μειωμένο κίνδυνο νόσου Alzheimer.

    ...Στην αιτιολογία της νόσου του Αλτσχάιμερ παίζουν κάποιο ρόλο Αγγειακές παθήσεις και η δυσλιπιδαιμία είναι παράγοντας κινδύνου για τη νόσο Alzheimer. Ο ρόλος της δυσλιπιδαιμίας στη νόσο του Αλτσχάιμερ δεν είναι πλήρως κατανοητή. Η διάγνωση της άνοιας έγινε με χρήση του DSM-IV κριτήρια,καθώς και η διάγνωση της νόσου Αλτσχάιμερ κατά πάσα πιθανότητα έγινε όταν οι άλλες αιτίες ήταν αποκλειστεί. Τα επίπεδα λιπιδίων μετρήθηκαν κατά την έναρξη.

    Από τα αποτελεσματα βρέθηκε ότι Ο κίνδυνος ανάπτυξης νόσου Alzheimer μειώθηκε μεταξύ των ατόμων με HDL-C> 55 mg / dL. Μετά από προσαρμογή για την ηλικία, το φύλο, την εκπαίδευση, την εθνικότητα και τον γονότυπο, τόσο τα επίπεδα της ολικής χοληστερόλης και της HDL-C σχετίζονταν με μειωμένο κίνδυνο για τη νόσο Alzheimer.

    Πηγές: Reitz C, Tang MX, Schupf Ν, Manly JJ, Mayeux R,Luchsinger JA, Arch Neurol. 2010 Δεκέμβριος; 67 (12) :1491-7.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
 
Cheap Web Hosting