Σκοπός του blog αυτoύ είναι να προβάλουμε: Χρήσιμες καλές ιδέες Νέα για θέση εργασίας Kαλά νέα Πληροφορίες για μια προσφορά Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές. (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα-παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε) Μια καλή ιδέα για διασκέδαση Μια καλή πρόταση για εκδρομή
Aυτό το blog είναι μια ιδέα του Αλέξανδρου Γιατζίδη mail:ayiatzides@medlab.gr
.

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η γωνιά της Ιστορίας από τον Γιώργο Ορφανό


Η γωνιά της Ιστορίας, κάθε Δευτέρα θα προβάλλουμε με λίγα λόγια ένα ιστορικό γεγονός. 415 - 413 π.Χ. : Οι Αθηναίοι, για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους, σε μιαν ανάπαυλα του πελοποννησιακού πολέμου οργανώνουν μια πολυδάπανη και μεγάλη εκστρατεία στη μακρινή Σικελία με επικεφαλής καταρχάς τους πολύπειρους στρατηγούς Αλκιβιάδη, Νικία και Λάμαχο. Στην πορεία, διάφοροι κακοί χειρισμοί τόσο στην Αθήνα όσο και στη Σικελία έφεραν την ντροπιαστική ήττα για τους Αθηναίους στα πεδία των μαχών από Συρακούσιους και Πελοποννήσιους και ατιμωτικό τέλος για το εκστρατευτικό σώμα... (Πηγή: "Ιστορία" Θουκυδίδη).

    • Alex Yiatzides A Από σήμερα η ομάδα μας φιλοξενεί άρθρα ιστορικού περιεχομένου του φίλου μας Γιώργου Ορφανού. Κάθε Δευτέρα θα δημοσιεύει λίγα λόγια για ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την πατρίδα μας στο διάβα των χρόνων. Αξιέπαινη αυτή η πρωτοβουλία του Γιώργου και πιστεύω να την βρείτε άκρως ενδιαφέρουσα.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
 
Cheap Web Hosting