Σκοπός του blog αυτoύ είναι να προβάλουμε: Χρήσιμες καλές ιδέες Νέα για θέση εργασίας Kαλά νέα Πληροφορίες για μια προσφορά Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές. (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα-παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε) Μια καλή ιδέα για διασκέδαση Μια καλή πρόταση για εκδρομή
Aυτό το blog είναι μια ιδέα του Αλέξανδρου Γιατζίδη mail:ayiatzides@medlab.gr
.

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

http://www.forfree.gr

http://www.forfree.gr

forfree



Ο κόσμος του forfree

Online οδηγός για τις δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης

Το forfree.gr είναι το πρώτο ελληνικό website που εξειδικεύεται στο να συγκεντρώνει όλες τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη,  αποδεικνύοντας ότι μπορεί κανείς να διασκεδάσει ακόμα και με άδειο πορτοφόλι!

Eκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, εξορμήσεις στη φύση, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις είναι μόνο ένα μικρό δείγμα όσων διοργανώνονται καθημερινά εντελώς δωρεάν στην πόλη μας και πολύ συχνά χωρίς να τα παίρνουμε είδηση...

Εκτός από αυτά, στο forfree, στην κατηγορία «Βόλτες», προτείνονται γνωστές και άγνωστες διαδρομές στις γειτονιές της πόλης, ενώ στην κατηγορία «for less», ιδέες για το πώς μπορείτε να κινηθείτε πιο οικονομικά (πχ. εκπτωτικές κάρτες, stock μαγαζιά κ.τ.λ.).

Το forfree είναι μία πρόταση για μία εναλλακτική στάση και μία διαφορετική φιλοσοφία που αποδεικνύει ότι τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν!

Μπείτε λοιπόν στον κόσμο του forfree και δείτε «πράματα, θάματα και…θεάματα», με μοναδικό αντίτιμο την καλή σας διάθεση  και ένα φωτεινό χαμόγελο! 

Και κάτι τελευταίο, αλλά σημαντικό! Αν ο δρόμος σας φέρει στην Βαρκελώνη, κάντε μια ηλεκτρονική επίσκεψη στο ισπανόφωνο "αδερφάκι" του forfree. Αρκεί ένα κλικ στο www.forfree.cat και όλες οι forfree εκδηλώσεις της Βαρκελώνης θα ξεδιπλωθούν στην οθόνη σας! 
Καλές βόλτες στην Ελλάδα και στον κόσμο!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
 
Cheap Web Hosting