Σκοπός του blog αυτoύ είναι να προβάλουμε: Χρήσιμες καλές ιδέες Νέα για θέση εργασίας Kαλά νέα Πληροφορίες για μια προσφορά Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές. (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα-παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε) Μια καλή ιδέα για διασκέδαση Μια καλή πρόταση για εκδρομή
Aυτό το blog είναι μια ιδέα του Αλέξανδρου Γιατζίδη mail:ayiatzides@medlab.gr
.

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΙΟΚΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "3 ΕΠΟΧΕΣ"













Ώρα
Σήμερα στις 8:30 μ.μ. - 12 Μαρτίου στις 11:30 μ.μ.

Τοποθεσία
"Le Café de l'Art"
Πλατεία Μεσολογγίου 6, Πλ. Μεσολογγίου, Παγκράτι - Τηλ. 2107255998 & 6979945802

Δημιουργήθηκε από
Περισσότερες πληροφορίες
Από την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011, το “Le Café de l'Art” φιλοξενεί την Έκθεση Εικαστικών του Γιώργου Τζιόκα, με τίτλο: “Τρεις Εποχές”.

“Σε μια εποχή που όλα μοιάζουν να καταρρέουν και να ισοπεδώνονται, σε μια εποχή που η ελπίδα χάνεται κι ο φόβος μας κυριεύει, ας σταθούμε όρθιοι διατηρώντας το δικαίωμα του ονείρου.
Να ταξιδέψουμε για λίγο μέσα από την τέχνη κι ας ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή, για ...να ελπίζουμε πως θα φτάσουμε κάποτε στην Ιθάκη.
Σαν πράξη αντίστασης, κόντρα στα αισθήματα των καιρών, εδώ στον φιλόξενο χώρο του "Le Café de l'Art", παρουσιάζω μια σειρά από έργα, φτιαγμένα παλιότερα αλλά και τωρινά, με θέμα τη γυναίκα ″σταθερό σημείο αναφοράς″ και γενικό τίτλο ″Τρεις Εποχές″.”
Γιώργος Τζιόκας

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
 
Cheap Web Hosting