Σκοπός του blog αυτoύ είναι να προβάλουμε: Χρήσιμες καλές ιδέες Νέα για θέση εργασίας Kαλά νέα Πληροφορίες για μια προσφορά Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές. (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα-παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε) Μια καλή ιδέα για διασκέδαση Μια καλή πρόταση για εκδρομή
Aυτό το blog είναι μια ιδέα του Αλέξανδρου Γιατζίδη mail:ayiatzides@medlab.gr
.

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σεμινάριο Υποκριτικής σε κείμενα in progress


Location: Θέατρο Επί Κολωνώ___ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2011___ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 18:30-21:30
Time: 6:30PM Tuesday, February 8th



ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ
ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ IN PROGRESS

Επαναλαμβάνεται και φέτος το σεμινάριο υποκριτικής που βρίσκεται σε δημιουργική συνεργασία με το μάθημα Θεατρικής Γραφής που λαμβάνει χώρα στο Επί Κολωνώ από Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011.

Οι ηθοποιοί θα δουλέψουν με τις βασικές αρχές του Method Acting, τον αυτοσχεδιασμό και το ρήμα δράσης, τροφοδοτώντας δημιουργικά με νέα δεδομένα τη δουλειά των συγγραφέων στη μορφοποίηση των τελικών τους κειμένων.

Οι στόχοι του σεμιναρίου, όσον αφορά στους ηθοποιούς, είναι να δοκιμαστούν αρχικά σε ποικιλία σκηνών, να μάθουν ένα συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς (που μπορούν να εφαρμόζουν σε οποιαδήποτε δουλειά) και να προσεγγίσουν την σκηνή που τελικά θα τους δωθεί σε πολλές διαφορετικές εκδοχές.

Η παρουσίαση θα αποτελείται από δύο διαφορετικές εκδοχές κάθε σκηνής.
Το μάθημα διδάσκει η Πέπη Μοσχοβάκου, ηθοποιός, στενή συνεργάτης της Ελένης Σκότη και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας ΝΑΜΑ. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, που θα οριστούν στις πρώτες συναντήσεις, οι ηθοποιοί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, στο στάδιο που βρίσκεται, στην Ελένη Σκότη η οποία έχει και την επιμέλεια του σεμιναρίου.

Στο τέλος του μαθήματος τον Σεπτέμβρη, θα γίνει μια σειρά παρουσιάσεων με τη μορφή ανοιχτής πρόβας. Τα τελικά κείμενα θα παρουσιαστούν δοσμένα σε πολλές διαφορετικές εκδοχές και με πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, αποκαλύπτοντας έτσι τις δυνατότητες του κάθε κειμένου.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
 
Cheap Web Hosting