Σκοπός του blog αυτoύ είναι να προβάλουμε: Χρήσιμες καλές ιδέες Νέα για θέση εργασίας Kαλά νέα Πληροφορίες για μια προσφορά Προσφορές που είναι σίγουρα πολύ καλές. (για υπηρεσίες, για εστιατόρια, για ρούχα-παπούτσια, για συσκευές, για οτιδήποτε) Μια καλή ιδέα για διασκέδαση Μια καλή πρόταση για εκδρομή
Aυτό το blog είναι μια ιδέα του Αλέξανδρου Γιατζίδη mail:ayiatzides@medlab.gr
.

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK

ΟΜΑΔΑ FACEBOOK
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ-RYTHMOS STAGE ΠΕΜΠΤΕΣ 17,24/2 ΚΑΙ 3/3


Georgia Dagaki B invited you · Share · Public Event


Time
Thursday, February 17 at 10:30am - February 18 at 1:00pm

LocationRYTHMOS STAGE ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ(ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 38)

Created By

More Info
Ανάμεσα στα σχήματα που έχουν κατακλύσει τις μουσικές σκηνές της Αθήνας αυτόν τον χειμώνα υπάρχει και ένα ελαφρώς διαφορετικό.


Λέμε ‘ελαφρώς’ γιατί αν και παραμένει πιστό στο πνεύμα των μουσικών επιλογών των συντελεστών του (αναφορικά να πούμε ότι περιλαμβάνουν Θανάση Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Μάνο Χατζιδάκι, Σωτήρια Μπελου και πολλά πολλά άλλα), έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία..

Η Γεωργία Νταγάκη συγκέντρωσε γύρω της τρείς εξαιρετικούς μουσικούς και μαζί τους έκανε μια επιλογή από τα αγαπημένα της τραγούδια, ανεξαρτήτως είδους και εποχής, τα οποία παράλλαξε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσουν ένα κοινό ηχόχρωμα και να δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Φυσικά, εκτός από Νίκο Ξυλούρη, Τζίμη Πανούση και Ξύλινα Σπαθιά, (που παραλείψαμε να αναφέρουμε πιο πάνω), κάπου μέσα στις περίπου δυόμισι ώρες που θα είναι σκηνή, η Γεωργία θα παίξει και τραγούδια του Νίκου Ζουδιαρη, από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο καθώς και κάποια από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, που θα κυκλοφορήσει από την Ακτή Live ‘n’ Studio σε τραγούδια και παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου.

Δίνοντας ένα ηλεκτρικό ύφος στο πρόγραμμα, η ετερόκλητη αυτή ομάδα (πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις ένα rock group που αποτελείται από μπάσο-κιθάρα-drums και κρητική λύρα;)

Nίκος Βέργος:κιθάρες
Βαγγέλης Καλημέρης:τύμπανα
Στέλιος Προβής:μπάσο
στον ήχο:Aγγελίνα Υφαντή

είσοδος:12 ευρώ
ώρα έναρξης:10:30

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
 
Cheap Web Hosting